Сушени плодове

3.00 лв.
Има антибиотично, противогъбично и противовъзпалително действие. Стимулира имунната система, успокоява нервната система, прочиства червата и спомага детоксикацията на орга- низма.
2.50 лв.
Хранителните ползи от консумацията на ананас са възхитител- ни. Ананасът съдържа изключително високо количество вит.С и манган. Източник е на фибри, както и на ензимът бромелаин.
2.50 лв.
Тя е богата на витамини и най-вече на не особено известния витамин Р, който допринася за укрепване на капилярните стени. Ценната арония се слави като силен имуностимулант, а пресният сок ще ви помогне за нормализиране на високото кръвно.
2.00 лв.
Нарязани на тънко и изсушени бананови кръгчета.
2.00 лв.
Боровинките са много добър източник на вит.С, манган, разт- ворими и неразтворими фибри като пектин. Добър източник на вит.Д, Боровинките разграждат свободните радикали .
2.80 лв.
Годжи берито повишава имунитета, подобрява работата на стомаха и черния дроб, носи успокоение при стрес. Засилва метаболизма, почисва организма от токсини.
2.00 лв.
Джинджифилът се използва в готвененто и традиционната медицина. Използван е за лечение при артрит, кашлица, астма синузит и т.н. Популярно билково лекарство е и за киселини в стомаха.
1.90 лв.
Кайсиите действат общоукрепващо, богати са на фосфор , магнезиий и желязо.
1.80 лв.
Кайсиите действат общоукрепващо, богати са на фосфор, магнезий и желязо.
1.50 лв.
Касисът играе роля в предотвратяването на болестта на Алцхаймер, подагра, проблеми с черния дроб. С ниско съдър- жание на калории, но е с високо съдържание на хранителни вещества особено вит. С.
Резултати 1 - 12 от 24
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support